Piersici deshidratate

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.
Piersicile sunt deshidratate printr-un proces în care apa este îndepărtată din produs într-un proces special de uscare. Acest proces remarcabil concentrează gustul proaspăt, culoarea naturală și textura pastrandu-si de totodata valoarea nutritive.

Piersicile sunt în mod natural scăzute în calorii, sunt lipsite de gluten, nu conțin grăsimi saturate sau colesterol și sunt o sursă bună de fibre dietetice. Aceste piersici sunt bogate in vitamine si minerale, cum ar fi vitamina A, vitamina C, calciu si fier. Încercați-le în rețeta preferată sau puteti sa le consumati ca atare.

Forme de prezentare : felii

Cumpara Acum